Субота, 18.05.2024,05:59:53  
Новини
Поспілкуємося ?
Наш опрос
Хотіли б ви побувати в Шульгинці?
Всього відповідей: 102
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Пошук
Друзі сайту
 Байдівська загальноосвітня школа І-ІІ ступенів

Наша кнопка

Головна » 2012 » Березень » 7 » Шульгинка в новому Інтернет-проекті
22:24:23
Шульгинка в новому Інтернет-проекті


Цей сайт з’явився завдяки інтузіазму юних жителів Шульгинки, яким не байдуже минуле, сьогодення та майбутнє їхнього села. Це група випускників нашої школи. Зараз у них напружений час, бо перед кожним з них на сьогоднішній день стоїть першочергова задача – складання випускних та вступних іспитів. Юнаки та дівчата працюють над сайтом на уроках інформатики та у вільний час (якого в них зараз обмаль), але через кілька місяців вони стануть студентами і тоді, сподіваюся, передадуть естафету по роботі над сайтом молодшим – наступним випускникам… 

Але це, якщо буде що передавати і сайт не розчиниться у морі подібних сайтів всіляких Гарбузівок та Хацапєтовок, яких зараз в Інтернеті тьма… Діти, працюючи над цим сайтом, лише роблять перші кроки у оволодінні премудростями веб-дизайну, і це відчувається … Сайт поки що «сірий» і далеко не досконалий, але вони стараються. 

У нашої Шульгинки велика та славна історія, тому не хотілося би, щоб сірим було сьогодення та убогим майбутнє. Зараз на сторінках сайту, переважно, публікації про Шульгинку, які зібрані з літературних джерел та «запозичені» з відкритих джерел в Інтернеті. А всі разом ми можемо наповнити сайт унікальним контентом ! Якщо у вас є якийсь цікавий матеріал про наше село, поділіться ним з авторами сайту. Навіщо «утримувати історію» в скринях та сімейних альбомах? Це мають знати і бачити всі ! Поділіться Вашими спогадами, спогадами Ваших близьких, цікавими фотографіями, чи ще чимось, що має відношення до Шульгинки і може бути цікавим. 

Автори будуть вдячними за будь-який наданий матеріал, а також за поради, пропозиції та зауваження щодо роботи сайту. Не залишайтеся байдужими ! 

Успіху авторам сайту та процвітання їх Інтернет-проекту. 
Категорія: Місцеві новини | Переглядів: 596 | Додав: qwerty | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]